Γραφείο Διασύνδεσης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ  ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ COSTA NAVARINO (Μεσσηνία)

 

 

 

Ανωτάτη Σχολή Καλών Τεχνών

ΓΡΑΦΕΙΟ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗΣ

Πατησίων 42, 106 82 Αθήνα

Τηλ.: 210.3897 159 careers@asfa.gr

Αθήνα, 9 Ιουνίου 2023

Αρ. πρ. 1212

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ  ΕΚΘΕΣΗ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΕ ΧΩΡΟ ΤΟΥ

COSTA NAVARINO (Μεσσηνία)

 Αφορά μόνο ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝΤΕΣ ΤΗΣ Α.Σ.Κ.Τ.  (μετά το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018)

 

H Costa Navarino είναι ένας αειφόρος προορισμός υψηλών προδιαγραφών που βρίσκεται στη Μεσσηνία της Πελοποννήσου. Στην καρδιά της φιλοσοφίας της είναι η ανάδειξη της περιοχής, με σεβασμό για το περιβάλλον, τις παραδόσεις και την τοπική κοινωνία. Αποτελείται από 5 ξεχωριστές περιοχές με ξενοδοχεία 5 αστέρων, ιδιωτικές κατοικίες, και πλήθος δραστηριοτήτων για κάθε εποχή του χρόνου.

Φέτος, η Costa Navarino θα ανοίξει την Navarino Agora, έναν νέο πολυχώρο μοναδικών εμπειριών για όλους τους επισκέπτες και κατοίκους της Μεσσηνίας. Μία σύγχρονη αγορά με ελληνικά και διεθνή brands, υψηλή γαστρονομία και street food, ανοιχτό κινηματογράφο και καθημερινά εναλλασσόμενο πολιτιστικό πρόγραμμα.

Το πολυποίκιλο πρόγραμμα εκδηλώσεων που περιλαμβάνει μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, παρουσιάσεις βιβλίων και εκθέσεις τέχνης, αντικατοπτρίζει τον πολύπλευρο χαρακτήρα και τη φιλοσοφία της Costa Navarino.

Για το λόγο αυτό, η Costa Navarino (η οποία εκπροσωπείται από την εταιρία ΤΕΜΕΣ) σε συνεργασία με το Γραφείο Διασύνδεσης της Α.Σ.Κ.Τ. καλεί τους φοιτητές/τριες (προπτυχιακών και μεταπτυχιακών σπουδών) και αποφοίτους των 5 τελευταίων ακαδημαϊκών ετών (όσοι αποφοίτησαν μετά και το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018) να καταθέσουν ένα (1) επιτοίχιο έργο ζωγραφικής, χαρακτικής, φωτογραφίας (μέγιστης διάστασης ως 100 x 100 εκ.) ή γλυπτικής (μέγιστης διάστασης 25 x 25 x 25 εκ. και βάρους ως 3 κιλά) προς πώληση στον προαναφερόμενο χώρο. Tα κατατιθέμενα επίτοιχα έργα θα πρέπει να είναι έτοιμα για ανάρτηση (κορνίζες, μηχανισμοί ανάρτησης κ.ά.).

Η κοστολόγηση των έργων θα γίνει από τους δημιουργούς και δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 500€.

Τα έργα θα επιλεγούν από τριμελή επιτροπή, αποτελούμενη από 2 μέλη ΔΕΠ της ΑΣΚΤ και 1 εκπρόσωπο της Εταιρείας.

Ο κάθε διαγωνιζόμενος πρέπει να καταθέσει 1 έργο στο Γραφείο Επιστατών στην Πειραιώς 256, Αγ. Ι. Ρέντης, 18233, Αθήνα,  ως την Παρασκευή 30  Ιουνίου και ώρα 2:00.

Οι συμμετέχοντες με την κατάθεση του έργου τους θα πρέπει να συμπληρώσουν αίτηση (αίτηση συμμετοχής_ΤΕΜΕΣ) στην οποία θα αναγράφονται τα στοιχεία τους και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του έργου.

Παρακαλούμε κατά την κατάθεση των έργων σας δώστε προσοχή στα εξής:

·     Στη συσκευασία του έργου θα πρέπει να αναγράφεται το όνομα του διαγωνιζόμενου.

·     Μία φωτογραφία του έργου θα πρέπει να είναι επικολλημένη στην εξωτερική συσκευασία του έργου.

·     Μία αίτηση θα πρέπει να είναι επικολλημένη στην εξωτερική συσκευασία του έργου.

·     Μία αίτηση θα πρέπει να είναι επικολλημένη στο πίσω μέρος του έργου (εσωτερικά).

·     Η αίτηση μαζί με μία φωτογραφία του έργου θα πρέπει να αποσταλεί στο careers@asfa.gr

 

Ο ΕΛΚΕ της ΑΣΚΤ και το Γραφείο Διασύνδεσης δεν εμπλέκονται, ούτε θα εμπλακούν, καθ’ οιονδήποτε τρόπο στη συνεργασία μεταξύ της Εταιρείας και του κάθε δημιουργού που θα μετέχει στην έκθεση και όλοι οι ειδικότεροι όροι που αφορούν την πώληση έργων θα αποτυπωθούν σε σύμβαση που θα υπογραφεί μεταξύ τους.

Η Εταιρεία δεν εγγυάται ότι θα επιτευχθεί η πώληση των Έργων Τέχνης, ούτε αναλαμβάνει την υποχρέωση να πωλήσει οποιονδήποτε ελάχιστο αριθμό εξ αυτών. Όσα έργα δεν πουληθούν θα επιστραφούν στην έδρα της ΑΣΚΤ με φροντίδα, ευθύνη και δαπάνη της Εταιρείας και η ΑΣΚΤ θα τα επιστρέψει στους δημιουργούς τους.

Η Εταιρεία δεσμεύεται ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την ασφάλιση του χώρου στον οποίο θα πραγματοποιηθεί η έκθεση καθ’ όλη τη διάρκεια της για μια σειρά από κινδύνους που θα αναφερθούν στο συμφωνητικό που θα συναφθεί με τους δημιουργούς,  φέρει δε ευθύνη για κάθε απώλεια ή ζημία που τυχόν θα υποστούν τα έργα κατά τη διάρκεια της μεταφοράς τους από και προς τους χώρους της Σχολής.

Κατηγορία: Νέα

Μετάβαση στο περιεχόμενο